Monday, December 04, 2006

Surfeando como los insectos



Diumenge, 3 desembre 2006
Les previs no eren gaire favorables, tot i que albergaven una mica d´esperança cap a última hora de la tarda. Com tenia ganes de probar la webcam i no hi havia res millor a fer, doncs vam pujar encara que només fos per fer un bon àpat (tagliatelle amb olives negres, rissotto de bolets i buti i, atenció, tempura de gelat!).
Un cop montat tot el set (PB + eye toy + el soft pertinent) al ck li puja un monarro "que lo flipas nen" : "que yo m´hi ficu tiu ... que sisi..." i si!
Donada la seva determinació s´encauxuta més pront que canta un gall i aprofita unes espumilles. De passada, el sector media-coverage-event aprofitem per fer la millor photosession de la nostra vida. El model va estar a l´altura! Aquí us la deixo:

La millor photosession de la nostra vida (alias "El surfista de la Luna)

3 comments:

Anonymous said...

Niella

Tal com diu el blogmaster va haver-hi sessió de fotos. Increible posta de sol. Pols oposats, per una banda la lluna i per l'altre el gran astre ponent-se. L'única pega va ser la falta d'ones una mica millors. De totes formes, amb super CK motivadissim, no hi ha excuses que valguin. Capbussada al mes de desembre i punto!!!

Anonymous said...

Ei molt guapes les fotos!!! (Què he de dir jo....jajajaj)
Els paisatges son guapos, el modelo....

Per cert estic agafant un protagonisme... Primer escric, ara faig de modelo, Tiembla Blogmaster!! jajajjaa

Continuarem si ens deixen!!

calamar said...

JEJE Si tiu estan triunfant aqs fotos! A veure si un dia amb més oles queden igual!