Wednesday, November 29, 2006

revoluciONA't



Tal com succeïa al film Kill Bill vol.2 per arribar a un objectiu s'ha de patir, recordeu la uma thurman pujant aigua per les escales del "xino cejas largas", doncs aquest cap de setmana ha sigut curtidor ja que el mar estava una mica Revolucionat!!

Dissabte 25.11

Després d'una nit amb sopar picant i birres al mític bar Revoluciona't de la vila de Gràcia camino cap a casa, cosa que em serveix per començar el cap de setmana ja una mica cansat. Al matí em llevo cap a les 10:30 i espero fins les 11 a escoltar la veu matinera no gens agradable del blogmaster, en 1 horeta em passa a buscar per casa, carreguem les taules a la baca del ferrari vermell i cap a Bila. Avui serà un dia gran, pensem els dos, i es confirma quan veiem arribem a la vora del mar, montgat, premià, masnou, ocata, està trencant força gran, per nosaltres!! Estem cagats pero amb ganes!!! Ens canviem ràpid i cap a la platja. Només hi ha dos persones a l'aigua. Començo a entrar i ja veig la corrent que hi ha per entrar, aconsegueixo passar la zona de les espumes i arribo al pico. Aquest tamany no l'havíem vist mai a Bila, aconsegueixo agafar un parell d'ones força bé, i amb la sort de que la Sònia em treu una foto dret!! Surto a la sorra i faig un altre intent d'entrar pero quasi aparec a Mataró quina corrent!!! Faig un altre intent i aquest cop tinc més sort i torno a arribar al pico, el tamany augmenta i al pico em marejo com si estigués al Barco Pirata de la Feria!!! Sortim de l'aigua, dutxa, ranchera i carajillo. Ha estat un dia curtidor però positiu!

Diumenge 26.11

Després d’una nit anterior mogudeta, en la que quasi acabem al Razz (lo que hagués sigut no poder escriure aquest blog), al matí torno a trucar al blogmaster, aquesta vegada li costa més arribar a buscar-me. Avui el tamany serà mes petit que ahir cosa que ens reconforta i decidim anar a Mongui, amb la sorpresa de que quan arribem veiem que quasi no hi ha lloc al Camí dels Fruits i que a l’aigua hi ha unes 40 persones!!! (inclosos els col·legues amb el traje de marka). Moments de dubte i al final decidim anar a Bila. Arribem i ens canviem entre els cotxes de la NII. Dos persones a l’aigua, aquesta vegada el mar ens respecta més, i podem arribar al pico, encara que la corrent també és forteta, els dos aconseguim fer una parell de take-off, bastant bonets, jo inclús faig un principi de gir de frontside. Aquí és quan apareix el “the Grom, tinc contactes” que ens diu que anem a l’espigó, que hi ha tubus!! Ell és l’amo i li fem cas, ones més grans però més difícils de pillar, comença a arribar gent, i per primera vegada sabem el que és compartir ones, amb uns 8 o 9. Pleguem, aquesta vegada no hi ha dutxa (som surfers!!), ranchera, carajillo i per despedir-nos fem unes fotos de l’spot.

Continuarem lluitant!!

Galeria

C.K.

10 comments:

Anonymous said...

Niella

Dóno fe de tot lo escrit pel sub_blogger referent a dissabte. La corrent cullunuda. Entraven, una remada i s'havien desplaçat 4 o 5 metres en horitzontal. Imposible avançar.
A nivell fotogràfic un fracàs, l'opció era nula. Per sort una pillada a CK a la cresta. El proper dia toca pillar a AL (i verure'l, que de moment només tenim la paraula del CK per creure-ho). Prometo fotos de l'event!!!!

Anonymous said...

Niella

Recomento: he dit que a nivell fotogràfic va ser un fracàs perqué només vaig poder fer 1 foto en tot el dissabte. Per sort tenim la col·laboració de CK i AL que diumenge van fer un "repor" guapu i han pogut penjar les seves fotos a la galeria. Mireu-les!!!!

calamar said...
This comment has been removed by the author.
calamar said...

MB aixi m agrada... jeje
Menus mal que no s ha comentat que vaig estar bastant gay aq finde (merda ya ho he dit!!!), pero buenu el proper segur que tic recuperat i a tope

calamar said...

El comentario suprimido es un missatge meu que havia picat malament. De moment no hi ha censura... tranquis...

Anonymous said...

Com pinta aquest finde??
Sembla que serà bastant més light que el passat, pero serà suficient per anar-hi??

A veure...

calamar said...

Vaya meeee d ´home del temps que pregunta quin temps fara!!! aiaiiaiai... jeje

calamar said...

la veritat es que pinta plato, no? nose si val la pena...esperem que pel pont canvii la cosa..

Anonymous said...

Bueno, les previs dels dies anteriors deien que el diumenge entraria fort, pero es veu que ja han canviat i no entrará tant. Igual seria un bon finde per anar a Mongui a machacar el take off, sense haver d'estar remant tot el rato, i podent arribar al pico fàcil!! No?

Ja veurem

Anonymous said...

Me'n sortiré escribint en català? Mb, doncs si veniu a bila al pont potser m'animo. Tot dependrà de si en CK porta la lycra.. tot i no ser groga com a mi m'agrada! ;)