Thursday, December 14, 2006

Pont a Mort!


____________(si es toca amb el dit, es fa gran i mola)______________

Dimecres 6.12
Matina plovent i entren uns bons swells, suaus i gordets. 4 surfers a l aigua inetnten dominar la ola xunga de bila, però intentant-ho més d´un pateix la rentadora com la que ck esta posant en aqs instants.
Ya per la tarda, amb la panxa plena, ja hi som tots i ens remullem i nadem i nadem i la corrent se´ns emporta i traguem aigua i esperem i esperem i tenim por pq les ones han crescut bastant. Plou, fa vent i hem gosat entrar en un terreny no apte per novatos. El mar ens ho recorda i ens envia una serie de 3 onades que ens xuta de males maneres. Resignats per avui, pleguem.

Galeria Dia 1
------------------------------------------------x-----------------------------------------

Dijous 7.12
A curraaaaarlaaaaaa...!
Evidentment, no hi ha galeria.
------------------------------------------------x-----------------------------------------

Divendres 8.12
Sortim des de BCN i nem a IT, creiem que aquí podrem fer algu més que l´últim dia, però encara trobem ones més grans. De mica en mica ens nem treien la impressió que provoquen aqs gegants. Tot i això hi ha un parell de surfers que tenen bon nivell i ens deixen entreveure el que es pot arribar a fer per aquí, pel Maresme. Tenim càmara i hem près nota!
De tornada cap a Bila, ck m empapa el seient de darrera pq vol tastar dos sabors en un mateix dia (ostia que rara m ha quedat aq frase!!). Aprofitant càmara altre cop copsem unes bones postes que mai ens cansem d´admirar.

Galeria Dia 2
------------------------------------------------x-----------------------------------------

Dissabte 9.12
EL solitari SOL ens porta unes linies que creia impensables: kilometres d´escuma que es precipitaven com una traca valenciana a una velocitat esfereidora.
Com a IT la vértical no tanca tant decidim que serà la millor opció pq a més a més aquí com més estona s´hi està, pos més i millor.
Però no contem que aquí tb saben tancar i bé, conseqüència: uns bons wipeouts que la reportwoman no es cansa de retratar.

Galeria Dia 3
------------------------------------------------x-----------------------------------------

Diumenge 10.12
Empenyats en matxacar el mateix spot tot el pont gaudim d´un dia standard classe turista.

No hi ha galeria! Oooo...

THE END.

5 comments:

Anonymous said...

Ei que passa!!!
Molt bó el muntatge "El pont a mort" i què dir de les galeries!!!
Moltes gràcies a la reportWoman i a la seva super càmera retro!!

Aquest dissabte sembla que hi haurà bañitooo!!

Continuarem lluitant!!

calamar said...

Si tiu i el Big K te unes ganes que es mort d anar a l´aigua!

niella said...

Aquí reportWoman posteando su blog preferido!!!
Realment molt guapu el "pont a mort", ja em transferiràs alguna idea de tant en tant!!!
La veritat és que, modestia apart, aquest cop hi ha fotos cullunudes, encara que també hi ha unes quantes "boyes" tacant el paisatge, ejejejeeje. És conya!!! He de dir que la millor fotu, la de CK mantenint-se dret durant tota la ona fins arribar a la sorra (uns 8 segons sense exagerar), se'ns va escapar. De totes formes, ahí queden las dels pros per qui vulgui animar-se a surfejar pel "maresme", que també es pot!!!

Anonymous said...

esos montages con el fotochop!!!! ejejej m'encanta el detall de les calaveres just a les onades... jejeje sobretoto aquella on es veu el coke cayent despres de pillar l'onada que te pinta de ser de con a mínim 5 metres... el montgat es la ostia... ríete tu de hawai!

calamar said...

ole per fi algu que es fixe en els detalls... 5 mtrs???????? que cab..modo ironico activado?