Tuesday, November 21, 2006

Get up, stand up: stand up for your rights! (Part I)




Dissabte, 18 Nov 06
Miraculosament la bateria del mòvil ha aguantat tota la nit i puc rebre la trucada-despertador que em demana que faci el parte: ".. mmhh .. buenu .. bff.. tiu .. nose.. si ..pero no molt....hi ha babes.. què fem.. què fem... et passu una fotu a veure que et sembla....que dius que a Sitges hi ha penya a l´aigua?...Pos fem excursió i tal...vale quedem a MoNgui d´aqui 1 hora."
Encenc una cigarreta i contemplant les baves trencant a l´horitzó, pensatiu, me n´adonu del meu error: SItges!!!* quin pal!!!
Un cop al cotxe amb els bàrtols intueixo que el dia serà llarg i ves a saber quan i què jalaré, així que ni curt ni peretzós, em pillu la cookie de xocolata més gran que els meus sentits han pogut percebre mai. (Joer com va cundir! textura adecuada, al punt de sucre, calentona i amb perletes negres que esclataven joioses i es desfeien suaument tot escolant-se gola avall, omplint i satisfent el que hom anomenaria com a "una gana de collons!!!").
13:04:35 aproximadament, arribu puntual i karmicament sincronitzat amb cock, decidim anar a can frutós a veure si encara quedava algu per pillar. No veient-ho clar del tot, decidim que el millor serà tastar la fruita per nosaltres mateixos, així que procedim a ensenyar les bananes als dominguerus que passen per la N-II i ens enfundem el traje.
Endinsats en plè hort, patim en silenci el que seria la irritant irrupció de dos tribordquepasanengs que se´ns colen per dintre cadaaaa p** vegadaaaaa! Sort que la corrent se´ls va emportant de mica en mica.
Sedna, anava de negre, i amb els seus moviments gracils ens alegra el ¿matí?
Desorientats en el temps no tenim gana, ni cansament, ni pensament de parar perquè les ones són dòcils i juguen amb nosaltres com si de dofins divins es tractessin.
Evidenment, no podia ser en un altre moment, ni d´una altra manera: ve una ona d´esquerres melosa i potent...... i flas! .....Get Up, Stand Up.....Yeah!
M´ha costat uns 280.800 segons, uns 500 € i matinar uns quants findes, però Get Up, Stand Up no té preu.I això acaba de començar. Si ens deixen es clar! ....... (continuarà).

6 comments:

calamar said...

*SItges quin pal, ho deia per la distancia, el trajecte i el pollu que em veia si anava ....

Anonymous said...

Niella

Vaya, vaya... així que GET UP, STAND UP!!!!
Serà la super cookie la que et va donar forces per aixecar-te??? O serà que la necessitat de fardar davant Sedna & Co et va fer "aixecar" tot, tot i tot!!!

Buenu, ara ja esteu empatats amb el Coke. El proper dia TUBU i a flipar!!!

calamar said...

ehem, ehem...!

Anonymous said...

Realment tens tota la raó: Get up, Stand up NO té preu, es realment flipant, una sensació, i això que a Mongui es força xungu pillar una Ola per a un sol, si et descuides tens altres pavos, ja siguin tribordquepassaneng o Sednas que te la volen prendre.

A destacar també la sanguijuela que tenim per traje de neopreno i una altra vegada els degradats de colors que es formen a l'horitzó.

Com molt bé has dit, continuarem si ens deixen.

Fight For Your Rights!!!!

calamar said...

Psss! no t avancis al proper post! jeje com l has clavat!

eee... tic mirant les previs del dissabte i, segons el fnoc,... acollonant bastant, no?

Anonymous said...

Si si tens raó, es veu que per dissabte serà la hostia, si no canvien les previs que tot és possible!!!
Segons fnmoc, meteosim i els foros tothom ho diu. Haurem de buscar algun lloc resguardadet o portar els pañals dintre el traje per si ens fem PO PO.

Jo ja he comprat cera per aigua freda pel dissabte, vaig a encerar-la!!!

Venga a tope

SEX WAX POWER!!!